Renault

ogłoszeniaceny używanychwiadomościdealerzyforumczęścioponyfelgiksiążkilinkitapetyopiniedekoder VIN
  FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Regulamin    Grupy    Czat    Rejestracja 
  Profil    Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości    Zaloguj    iboi - ogłoszenia

( Renault ) jak wpisać kod do radia w trafiku



 
postów na stronie: 10 20 50
   Forum RENAULT Forum Strona Główna -> ( Renault ) Car audio, nawigacja, alarmy, komputery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
seba11

Debiutant



Dołączył: 04 Sty 2010
Posty: 14
Skąd jesteś (miejscowość / region): Włocławek
Posiadane auto: Renault Trafic, Furgon,1,9 2001
Piwa: 1/1
Wysłany: Pon 31 Maj 2010, 21:07
Temat postu:

jak wpisać kod do radia w trafiku


Proszę napiszcie mi jak wpisać kod do radia w trafiku z 2001r. Mam radio z CD,powyżej jest wyświetlacz, kiedy włączam radio nic się nie wyświetla. Tylko wyświetla się godzina i temperatura (mam kod do radia).
Powrót do góry
leiden

Auto Maniak



Dołączył: 10 Lut 2010
Posty: 2216
Skąd jesteś (miejscowość / region): /Holandia
Posiadane auto: RenaultTwingo 2.Twingo3 . Yamacha
Piwa: 184/11
Wysłany: Pon 31 Maj 2010, 21:31
Temat postu:

Re: ( Renault ) jak wpisać kod do radia w trafiku


Włącz radio .wyświetlacz pokaże 4 zera ,przy kierownicy po prawej u dołu masz pokrętło,ustaw pierwszy kod ,potem przycisk na radu 2 i znowu pokrętłem następna cyfra.zatwierdzasz kod przyciskiem przy kierownicy od dołu.Powodzenia Laughing
_________________
Pozdrawiam
Powrót do góry
seba11

Debiutant



Dołączył: 04 Sty 2010
Posty: 14
Skąd jesteś (miejscowość / region): Włocławek
Posiadane auto: Renault Trafic, Furgon,1,9 2001
Piwa: 1/1
Wysłany: Pon 31 Maj 2010, 22:07
Temat postu:

Re: ( Renault ) jak wpisać kod do radia w trafiku


Ale chodzi o to że jak włącze radio to cię nic nie wyświetla tylko godzina i temp.
Powrót do góry
itra

Stały Bywalec



Dołączył: 29 Lis 2009
Posty: 142
Skąd jesteś (miejscowość / region): Kraków N-H
Posiadane auto: Grand Scenic II '06 1,9 dCi FAP
Piwa: 147/24
Wysłany: Wto 01 Cze 2010, 11:25
Temat postu:

Re: ( Renault ) jak wpisać kod do radia w trafiku


A jakie masz radio?
orginał czy wsadzone coś innego?
Powrót do góry
gadu-gadu
seba11

Debiutant



Dołączył: 04 Sty 2010
Posty: 14
Skąd jesteś (miejscowość / region): Włocławek
Posiadane auto: Renault Trafic, Furgon,1,9 2001
Piwa: 1/1
Wysłany: Wto 01 Cze 2010, 22:20
Temat postu:

Re: ( Renault ) jak wpisać kod do radia w trafiku


orginalne
Powrót do góry
Reklama








Wysłany: Wto 01 Cze 2010, 22:20
Temat postu:

reklama


Powrót do góry
wiesiek132

Czytelnik



Dołączył: 23 Wrz 2011
Posty: 1
Skąd jesteś (miejscowość / region): Warszawa
Posiadane auto: Renault Laguna II 1.9 DCI 2001
Piwa: 0/0
Wysłany: Pią 23 Wrz 2011, 14:22
Temat postu:

Re: ( Renault ) jak wpisać kod do radia w trafiku


leiden napisał:
Włącz radio .wyświetlacz pokaże 4 zera ,przy kierownicy po prawej u dołu masz pokrętło,ustaw pierwszy kod ,potem przycisk na radu 2 i znowu pokrętłem następna cyfra.zatwierdzasz kod przyciskiem przy kierownicy od dołu.Powodzenia Laughing



Jaki guzik jest na dole..
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
   Forum RENAULT Forum Strona Główna -> ( Renault ) Car audio, nawigacja, alarmy, komputery Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1





 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Popularne dyskusje w dziale: ( Renault ) Car audio, nawigacja, alarmy, komputery


Renault

Laguna

26 500

2010r.

126 262 km

małopolskie

Renault

Captur

51 990

2013r.

37 443 km

podkarpackie

Renault

Clio

37 800

2013r.

34 000 km

śląskie





Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group




Serwis partnerski portalu www.auto.plSamochody to nasza pasja
Copyright © Profit 2003 - 2015 Created by idealneT and OM System