Dołączył: 01 Cze 2014 Posty: 49 Skąd jesteś (miejscowość / region): śląskie, Mysłowice Posiadane auto: Renault Vel Satis 3.5v6 Twingo 1.2 16v 2010
Piwa: 2/0
Wysłany: Czw 24 Lis 2016, 18:59
Temat postu:
Spoty międzyklubowe renówek w tym Vel Satisów
Witam, jest pytanie jest ktoś chętny uczestniczyć w spotkaniach Vel Satisów ? Jeśli tak to serdecznie zapraszam, na tą chwilę w spotach uczestniczą trzy Vel Satisy byłoby miło gdyby było ich więcej! Serdecznie zapraszam na event https://www.facebook.com/events/1211119312287753/ Ciekawi ludzie i samochody Miłego wieczoru życzę
Dołączył: 08 Cze 2016 Posty: 10 Skąd jesteś (miejscowość / region): Łęczyca/łódzkie Posiadane auto: Renault Vel Satis, 3.5 v6, 2003
Piwa: 0/0
Wysłany: Czw 24 Lis 2016, 22:45
Temat postu:
Re: ( Renault ) Spoty międzyklubowe renówek w tym Vel Satisów
ja bym z chęcią kiedyś podjechał gdyby było coś w łódzkim Fajnie byłoby pogadać z właścicielami kredensów _________________ "Bo prosto jest zbyt prosto"
Dołączył: 06 Paź 2016 Posty: 6 Skąd jesteś (miejscowość / region): Łódź Posiadane auto: Renault Vel Satis 2.0T 163KM 2002
Wysłany: Pią 25 Lis 2016, 13:41
Temat postu:
Katarmiszcz napisał:
peteski napisał:
ja bym z chęcią kiedyś podjechał gdyby było coś w łódzkim Fajnie byłoby pogadać z właścicielami kredensów
Od czasu do czasu na śląsku pojawia się też Vel Satis z łodzi na spotach
To nie my , Vel Satisa mam od 2 m-cy, ale z mężem byłam na zlocie Espace, było super. Jak będzie zlot w dogodnym terminie, to przyjedziemy. _________________ Ewa
Dołączył: 06 Paź 2016 Posty: 6 Skąd jesteś (miejscowość / region): Łódź Posiadane auto: Renault Vel Satis 2.0T 163KM 2002
Wysłany: Pią 25 Lis 2016, 13:44
Temat postu:
Re: Spoty międzyklubowe renówek w tym Vel Satisów
Katarmiszcz napisał:
Witam, jest pytanie jest ktoś chętny uczestniczyć w spotkaniach Vel Satisów ? Jeśli tak to serdecznie zapraszam, na tą chwilę w spotach uczestniczą trzy Vel Satisy byłoby miło gdyby było ich więcej! Serdecznie zapraszam na event https://www.facebook.com/events/1211119312287753/ Ciekawi ludzie i samochody Miłego wieczoru życzę
Za dużo nie przeczyta się jak nie ma się FB, ale nie każdy chce być inwigilowany przez żydów. Za zaproszenie oczywiście dzięki _________________ Ewa
Dołączył: 05 Paź 2016 Posty: 7 Skąd jesteś (miejscowość / region): Łódź Posiadane auto: Vel Satis 2.0t
Piwa: 0/2
Wysłany: Nie 27 Lis 2016, 14:37
Temat postu:
Z tego co czytam to już dwie wersalki z łodzi i jedna z łódzkiego na forum. W mojej okolicy jest ich więcej bo widuję w tygodniu wracając z pracy srebrną i czarną. Fajnie było by się spotkać kiedyś
Wysłany: Nie 27 Lis 2016, 16:27
Temat postu:
KaMisLDZ napisał:
Z tego co czytam to już dwie wersalki z łodzi i jedna z łódzkiego na forum. W mojej okolicy jest ich więcej bo widuję w tygodniu wracając z pracy srebrną i czarną. Fajnie było by się spotkać kiedyś
W jakich okolicach widujesz wersalki? Ja mam jasną, ni to biała ni to srebrna. Na pewno mąż z chęcią się spotka z kimś z Was z forum. Ma mi wgrać nawigację po polsku, ma wszystko, tylko nie ma czasu jak zwykle . _________________ Ewa
Dołączył: 19 Lip 2013 Posty: 121 Skąd jesteś (miejscowość / region): Wielkopolska Posiadane auto: Renault Vel Satis 2,0T 2005
Piwa: 2/4
Wysłany: Nie 27 Lis 2016, 19:32
Temat postu:
Proszę o namiary na spotkanie Vel Satisów. Chętnie dołączę, jeśli czas mi pozwoli. Nie mam facebooka i w związku z tym nie mogę odczytać informacji z pierwszego postu. Mieszkam w Wielkopolsce, ale raz w miesiącu jestem na Śląsku, może udałoby mi się zgrać termin przyjazdu ze spotkaniem Vel Satisów.
Proszę o szczegóły...[/img]
Dołączył: 05 Paź 2016 Posty: 7 Skąd jesteś (miejscowość / region): Łódź Posiadane auto: Vel Satis 2.0t
Piwa: 0/2
Wysłany: Nie 27 Lis 2016, 23:37
Temat postu:
milimetrowa58 napisał:
KaMisLDZ napisał:
W jakich okolicach widujesz wersalki? Ja mam jasną, ni to biała ni to srebrna. Na pewno mąż z chęcią się spotka z kimś z Was z forum. Ma mi wgrać nawigację po polsku, ma wszystko, tylko nie ma czasu jak zwykle .
Jedna czarna stoi na piotrkowskiej w aleksandrowie łódzkim, srebrną zaś często widuję na rondzie w Rabieniu i drugą w centrum to może wasza taka z naklejkami ? I teraz przypomniałem sobie o jeszcze jednej ciemnej na pabianickiej w łodzi. Pozwolę sobie zapytać, zrobił Ci już mąż może podswietlanie klimatyzacji?