Dołączył: 26 Sty 2021 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość / region): Lębork Posiadane auto: renault clio 3 2009
Piwa: 0/0
Wysłany: Wto 26 Sty 2021, 12:28
Temat postu:
Złomowanie auta
Zastanawiam na zezłomowaniu mojego starego auta, który już ledwo jeździ. Zastanawiam się na tym, aby samemu rozebrać części, ale nie wiem czy jest to legalne. Wiem że złomowanie aut u fachowców wykonają wszystko od A do Z i dadzą odpowiednie zaświadczenie o zezłomowaniu, ale jaki jest mniej więcej koszt takiej usługi?
Dołączył: 12 Lip 2011 Posty: 659 Skąd jesteś (miejscowość / region): Brzeszcze Posiadane auto: Reno Clio 3 oraz Fluence 1,6 16 V
Piwa: 29/27
Wysłany: Wto 26 Sty 2021, 13:31
Temat postu:
Złomownie auta.
Złomiarze dają obecnie tylko 300 zł za oddane auto i papiery że zezłomowali .W mojej miejscowość dzwonisz do szrociarza przyjeżdza z lawetą i zabiera auto i tyle.Niektórzy próbują wykiwać klienta i oferują mnie kasy.Po co stare częsci.
Dołączył: 28 Mar 2021 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość / region): czaniec Posiadane auto: r5
Wysłany: Nie 28 Mar 2021, 14:40
Temat postu:
Re: ( Renault 5 ) Złomowanie auta
Zajmujemy się głównie [url]kasacją[/url] wszelkich pojazdów samochodowych oraz sprzedażą części używanych. Firma Auto-Złom posiada koncesję Stacji Demontażu Pojazdów
http://skupaut-bielsko.pl http://www.auto-schrott.pl
Złomowanie aut na najwyższym poziomie. I również bardzo atrakcyjne ceny. Osobiście ważna jest dla mnie także profesjonalna obsługa klienta, a tutaj wszystko to otrzymałem.
Ja polecam skorzystać z usług tych firm
..........wanie.pl
.............paut.pl
........bardzo atrakcyjne ceny.
.........a tutaj wszystko to otrzymałem.
Guw.o otrzymałeś - spamerzejak i twoi przedmówcy
(nie wliczając "marekwodniak")
Dołączył: 20 Lip 2021 Posty: 2 Skąd jesteś (miejscowość / region): Kraków Posiadane auto: Audi
Wysłany: Pią 20 Sie 2021, 13:53
Temat postu:
Re: ( Renault 5 ) Złomowanie auta
Jeśli auto nie będzie się nadawało już do jazdy auto złom. Mi w zezłomowaniu mojego starego Opla pomogła firma https://auto-zlom-katowice.pl Podpowiedzieli mi w wielu kwestiach o których nie miałem pojęcia oraz dopilnowali wszystkich szczegółów. Jestem w pełni zadowolony z usług wszystko szybko i sprawnie. Firma szybko i sprawnie odpowiada, więc warto się skontaktować z nimi.