Dołączył: 28 Gru 2013 Posty: 15 Skąd jesteś (miejscowość / region): śląsk Posiadane auto: brak
Piwa: 0/1
Wysłany: Czw 02 Sty 2014, 00:47
Temat postu:
Kupujemy Renault Megane
Hejka mam 18lat i przymierzam się do kupna jakiegoś samochodu. Jak na razie szukam czegoś fajnego. Ma to być mój pierwszy samochód, więc nie chcę wybrać czegoś na co miałabym potem narzekać. Znalazłam taką Megane http://otomoto.pl/renault-megane-coupe-climatronic-panorama-C31341779.html powiedzcie mi warta uwagi ? Cena ok ? Jakie mogę mieć problemy w przyszłości z tym autem ?
Dołączył: 28 Gru 2013 Posty: 15 Skąd jesteś (miejscowość / region): śląsk Posiadane auto: brak
Piwa: 0/1
Wysłany: Czw 02 Sty 2014, 00:57
Temat postu:
Re: ( Renault Megane ) Kupujemy Renault Megane
Powiem tak mam do dyspozycji max 40 000 zł na samochód. szukać czegoś lepszego czy to jest wystarczające? to autko jest z okolic i planuje jechać go w najbliższym czasie zobaczyć. znalazłam jeszcze forda http://otomoto.pl/ford-focus-1-6-tdci-C30746450.html ale jest po gradobiciu co prawda już zrobiony, no ale sam fakt... nie wiem co lepsze. jak porównywać te dwie marki?
Dołączył: 09 Lis 2013 Posty: 77 Skąd jesteś (miejscowość / region): Sandomierz/Świętokrzyskie Posiadane auto: Renault Scenic II ph I 1,9dci 2004r.
Piwa: 8/0
Wysłany: Czw 02 Sty 2014, 01:50
Temat postu:
Kolego przemyśl i sprawdz dokładnie stan licznika, nikt nie kupuje nowego samochodu za granicą by robić tak realne przebiegi. Czy ten samochód się zniszczył? Ty powiesz że jest prawie nowy owszem "prawie" Ktoś kto go sprzedawał stracił na nim ponad połowę a jest "prawie" nowy. Ile handlarz zarobi. Uważaj i miej się na baczności, Powodzenia _________________
Dołączył: 14 Kwi 2011 Posty: 4095 Skąd jesteś (miejscowość / region): UE Posiadane auto: Seat Alhambra 2,0+LPG 2002 rok, Seat Cordoba 1,4+LPG 1998 rok / w obu instalacja STAG 300 / Hyundai Tucson 2,0 + LPG 2010 r
Piwa: 166/83
Wysłany: Czw 02 Sty 2014, 12:43
Temat postu:
tysia1995 lubisz widzę biel..., jak będziesz po rozmowie ze sprzedającym, to napisz , co było w nim uszkodzone przed sprowadzeniem _________________ Kto mieczem wojuje, od........ ...Hołd dla SEATA I HYUNDAI
Dołączył: 14 Kwi 2011 Posty: 4095 Skąd jesteś (miejscowość / region): UE Posiadane auto: Seat Alhambra 2,0+LPG 2002 rok, Seat Cordoba 1,4+LPG 1998 rok / w obu instalacja STAG 300 / Hyundai Tucson 2,0 + LPG 2010 r
Piwa: 166/83
Wysłany: Czw 02 Sty 2014, 17:45
Temat postu:
Osobiście wybrałbym renault, ale to jest moje podejście do ..marki. Ktoś inny powie, że ford i może mieć rację. W wyborze marki, modelu nie wypowiadam się Najlepszy jest ....seat _________________ Kto mieczem wojuje, od........ ...Hołd dla SEATA I HYUNDAI
Dołączył: 13 Lut 2014 Posty: 2 Skąd jesteś (miejscowość / region): Poznań Posiadane auto: brak
Piwa: 0/0
Wysłany: Czw 13 Lut 2014, 12:59
Temat postu:
Ja też planuję Megankę
A co powiedzie o Renault Megane II 1.5DCI. Ktoś może ma jakieś doświadczenia z tym autem? Myślicie, że auto warte uwagi czy bywa wadliwe, jakie są jego słabe strony? Słyszałem raczej dobre opinie ale nie jestem pewien.