Dołączył: 29 Sty 2018 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość / region): Piła Posiadane auto: Clio IV 0.9Tce 2013r
Piwa: 0/0
Wysłany: Pon 29 Sty 2018, 23:10
Temat postu:
Jaki Emulator paliwa do Clio 0.9tce 2013+
Witam
Chciałbym się dowiedzieć jaki emulator używacie w swoich samochodach clio lub captur 2013+ .
Miałem u siebie zainstalowane 2
Jeden to pokazywał jak chciał 1/10odczytow poprawnie
Drugi który mam obecnie na początku lub tylko mi się zdawało działał poprawnie,a teraz to przestał
Wskazówka stanu paliwa idzie systematycznie w dół Tak jakby co niebylo.
Ktoś może wie jaki emulator powinno się zainstalować do clio 0.9tce 2013r( opalanie bez karty) ?
Zasilanie z pompy czy zapłonu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Popularne dyskusje w dziale: ( Renault ) LPG forum
Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane
w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem,
poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika,
utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy
(dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb).
To dzięki plikom cookies można logować się na forum.
Informujemy, że istnieje możliwość
określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji
zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi.
Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu
do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies.