Dołączył: 05 Paź 2023 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość / region): warm maz Posiadane auto: megane 3 2009
Piwa: 0/0
Wysłany: Czw 05 Paź 2023, 09:07
Temat postu:
Otwarcie maski megane 3
Witam,
Megane 3 2009, ciągnąc za dźwignie wewnątrz auta słychać, że "coś" się rusza pod maską, ale nie ma efektu. Jak to otworzyć inaczej?
Już naciskałem, ciągałem do góry, na boki probowałem ruszać maska, klasycznie walenie ręką w maskę tez nie przyniosło efektu, oczywiście te zabiegi przy jednoczesnym podniesieniem dźwigni wewnątrz. Od dołu wkładałem rękę, ale nic co mogłoby mi pomoc nie "wymacałem". Czy macie jakieś pomysły podpowiedzi?
Myślałem, że może dam ją rade odkręcić na zawiasach, ale 2x 10mm idzie łatwo, ale torx już gorzej, bo jest pod takim kątem, że nie "łapie" cały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Popularne dyskusje w dziale: ( Renault Megane ) Porady, problemy techniczne
Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane
w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem,
poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika,
utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy
(dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb).
To dzięki plikom cookies można logować się na forum.
Informujemy, że istnieje możliwość
określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji
zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi.
Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu
do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies.