Dołączył: 24 Lip 2009 Posty: 1002 Skąd jesteś (miejscowość / region): Łęczna Posiadane auto: Grand Scenic II \'06 1.9 dCi FAP
Piwa: 121/118
Wysłany: Sro 21 Lip 2010, 10:24
Temat postu:
Instrukcja obsługi Kangoo I
Witam.
Poszukuję instrukcji obsługi oraz sam naprawiam do Renault Kangoo 1.9 dTi z 2000roku. Pasowałoby jakby ktoś zamieścił link do ściągnięcia ewentualnie podaję swojego maila: [email protected]
Z góry dziękuję za pomoc.
Ok zdobyłem manuale do kangóra. Jakby ktoś był zainteresowany to proszę o kontakt
Nadal poszukuję Sam naprawiam oraz instrukcji obsługi _________________
POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony przez hajer_mihau dnia Nie 12 Sie 2012, 12:03, w całości zmieniany 1 raz
Dołączył: 10 Mar 2011 Posty: 15 Skąd jesteś (miejscowość / region): mazowieckie Posiadane auto: kango 2005 1.6 16v
Piwa: 0/0
Wysłany: Sob 12 Mar 2011, 21:28
Temat postu:
Re: ( Renault Kangoo ) Instrukcja obsługi Kangoo I
witam ,jeśli ktoś wie gdzie mogę zdobyć sam naprawiam kangoo z silnikiem 1.6 16v 2005 bardzo bym prosił nie mam też książki obsługi tego samochodu nie wszystkie funkcje znam w tym samochodzie, poruszam się na oślep to mój pierwszy lepszy samochód po dużym fiacie, mam nadzieje bo miałem obiekcje jak kupowałem jakiś tydzień temu ,fotel kierowcy podmieniony półka tylna brak przód uszkodzony dobrze wyklepany ale na chłodnicy są polskie napisy on z franci więc był robiony , podłużnice nie ruszone ,ale jak się przejechałem od razu go wziąłem ,a teraz muszę szam ponaprawiać niektóre rzeczy nawet radio nastawiałem pół dnia ,z góry dzięki
Dołączył: 10 Mar 2011 Posty: 15 Skąd jesteś (miejscowość / region): mazowieckie Posiadane auto: kango 2005 1.6 16v
Piwa: 0/0
Wysłany: Sro 16 Mar 2011, 19:20
Temat postu:
Re: ( Renault Kangoo ) Instrukcja obsługi Kangoo I
hajer_mihau , bardzo dzięki ,mam bardzo wolne łącze więc potrwa to trochę ,mało się spotyka miłych ludzi, miłego dnia jeszcze raz dzięki jestem w trakcie wymiany rozrządu i mechanik wypompował zemnie kasę ,zwykle sam naprawiam samochód ale 16 zaworowca wszyscy mi odradzali ,więc się przestraszyłem ,a nie mogę sobie pozwolić na tygodniowe składanie ,no i wiedzy brak i jeszcze narzędzi specjalistycznych nie mam tych do blokad rozrządu ,więc sam wymienię olej tylko nie mogę znaleźć bagnetu no pierwszy raz mi się to zdarza .ale człowiek zawsze się uczy noto hej
Witam wszystkich.
Prośba do "hajer_mihau" - czy mógłbym tez prosić o książkę"Sam naprawiam " i instrukcję do Kangurka?
Bardzo mozależy gdyz z uwagi na wik mojego dziadka jest w nim sporo do zrobienia i chciałbym co nieco sam spróbować , ale bez poradnika to trudna sprawa więc stąd moja prośba.
Z góry dzięki.